Harmony Blue astiasetti kuudelle hengelle säilytyskorissa

Varastossa

289,00


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto, Matkahuolto lähipaketti, Posti ja pakettiautomaatti, Posti Kotipaketti, Postipaketti Ruotsiin, Posti Business Day yrityksille, Postipaketti Viro, Posti Priority, Matkahuolto Kotijakelu, Kalustetoimitus Nouto toimipisteestä, Kalustetoimitus Perille toimitettuna

Harmony Blue astiasetti kuudelle hengelle on iskunkestävää, elintarvikekäyttöön sopivaa, korkealaatuista melamiinia. Paksu melamiini kestää putoamiset ja astianpesukoneen. Kaunis syvän sininen väri.

Tässä setissä on kuudelle hengelle:

matalat lautaset (34501)

syvät lautaset (34502)

tarjoilulautaset (34503)

mukit (34504) sekä

kankainen säilytyskori (62033)

Jos et tarvitse säilytyskoria astioille, siinä voi säilyttää jotain muuta, vaikka ruokatarvikkeita. Korissa on pehmustettu kantohihna, joten sillä on helppo kantaa vaikka astiat rantaan. Korin koko on 32x32x28 cm.

Melamiini on elintarvikekäyttöön hyväksytty, BPA-vapaata. Lautaset ja mukit ovat kevyet ja hyvin pinottavat, vievät siis vähän tilaa. Konepesun kestävät matalemmilla lämpötiloilla, kestävät mikroaaltouunissa max 90 sekuntia.

Jotta tuotteen käyttöikä olisi mahdollisimman hyvä, suosittelemme ettei pesuun käytetä hankaavia välineitä eikä aineita. Esim. muoviastioille tarkoitettu tiskiharja (löytyy tavallisista marketeistakin) tai pehmeä sieni sopivat hyvin puhdistukseen konepesun lisäksi.

Selaa tätä tuoteryhmää: Harmony