Harmony servisset för 6 person i förvaringskorg

I lager

289,00


Tillgängliga leveranssätt: Hämta själv, Matkahuolto närpaket i Finland, Postpaket till posten eller till postautomaten, Postpaket till dörren, Postpaket Sverige, Expresspaket i Finland, Postpaket Estland, Postpaket Priority, Matkahuolto Kotijakelu, Kalustetoimitus Nouto toimipisteestä, Kalustetoimitus Perille toimitettuna

Harmony Blue servisesett för 6 personer är stöttålig, lämplig för livsmedelsanvändning, melamin av hög kvalitet. Tjock melamin tål fall och diskmaskinen. Fin mörk blå färg.

I detta set för sex personer.

låga tallrikar (34501)

djupa tallrikar (34502)

serveringsfat (34503)

muggar (34504) och

förvaringskorg av tyg (62033)

Om du inte behöver en förvaringskorg till tallrikarna, så kan du förvara annat i den, till exempel mat. Korgen har en mjuk axelrem, så det är lätt att bära tallrikarna till exempel till stranden. Korgens storlek är 32x32x28 cm.

Melamin är godkändt för livsmedelsbruk, BPA-fritt. Tallrikarna och muggarna är lätta och bra stapelbara, tar alltså lite utrymme. Maskintvätt tål de på lägsta temperatur, hållbara i mikrovågsugn max 90 sekunder.

Så att produktens användningstid skulle vara så bra som möjligt, rekommenderar vi att man inte använder slipande verktyg eller ämnen. T.ex. för plasttallrikar menade diskborstar (hittas i vanliga butiker) eller en mjuk svamp passar bra till tvättning utöver maskintvätt.

 

Utforska denna kategori: Harmony