The Great Harbour Book IV

I lager

73,00


Tillgängliga leveranssätt: Hämta själv, Matkahuolto närpaket i Finland, Postpaket till posten eller till postautomaten, Postpaket till dörren, Postpaket Sverige, Expresspaket i Finland, Postpaket Estland, Postpaket Priority, Sähköposti, vain digitaaliselle lahjakortille nettiin, Matkahuolto Kotijakelu, Kalustetoimitus Nouto toimipisteestä, Kalustetoimitus Perille toimitettuna

Stora Hamnboken -serien består av fem böcker. Denna bok:The Great Harbour Book IV, är skriven på både engelska och tyska. Boken är helt och hållet i färg. Hamnboken är tillförlitlig: varje hamn har besökts av minst en av bokens tillverkare, Turun Partio-sissit ry.

I hamböckerna presenteras både stora som små hamnar med hjälp av tydliga ritningar, kartot och flygbilder.

I planeringen av hamnböckerna har de varierande båtlivs-förhållandena tagits i beaktande, de stora bilderna och den stora fonten på texten är lätt att skilja ur även vid skymning, dessutom är bokens sidor gjorda av material som tål fukt. Spiralkanten som håller ihop sidorna underlättar användningen av boken. En plastficka ingår i varje hamnbok för att kvarhålla bokens prydlighet.

Hamnboken informerar om säkra områden att lätta ankar och avslöjar var glasskioskerna ligger, och berättar även intressanta historier om livet i skärgården förr och nu. 

The Great Harbour Book innehåll:

  • 300 sidor i färg
  • 145 naturhamnar och gästhamnae i Sverige, Finland och Estland
  • Texter på engelska och tyska
  • Plastficka för förvaring

Kunder som köpte denna produkt köpte också


Utforska även dessa kategorier: Böcker, affischer och disk, Kartor och navigering, Sjökortprodukter, Spel och böcker, Spel, loggböcker och böcker