• 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus yli 200 €:n noutopistetilauksiin
 • Toimitukset alkaen 7,00€
 • Nouto Turun myymälästä veloituksetta
 • 040 7618484
 • 1-3 arkipäivää
 • Ilmainen toimitus yli 200 €:n noutopistetilauksiin
 • Toimitukset alkaen 7,00€
 • Nouto Turun myymälästä veloituksetta
 • 040 7618484
Aurajokiranta.

Tarinamme

Merikauppa Ocean Spirit on perustettu rakkaudesta mereen, saaristoon ja purjehtimiseen!

Minä, Järvi-Suomen tyttö, tulin 1991 Turkuun kauppakorkeaan opiskelemaan, ja merta olin nähnyt vain Ruotsin laivoilla ja telkkarissa. Tapasin mieheni 1995, hän vei minut Saaristomerelle, ja sydämeni vietiin kahdesti!

Ocean Spiritin perustamiskirja on allekirjoitettu 13.9.2007, ja unelma omasta yrityksestä toteutui. Mutta miten tässä näin kävi, eihän minusta pitänyt tulla yrittäjää? Eikä ainakaan kauppiasta, kuten vanhemmistani! Elämä ei kuitenkaan mene aina suunnitelmien mukaan, ja kun haasteellinen työpaikkani kaupan ketjuohjauksessa siirtyi Helsinkiin, oli aika toteuttaa unelma omasta yrityksestä, ja tuoda pala saaristoa kaikkien ulottuville.

Yritys aloitti ensin nettikauppana lasten hoidon ohella, varasto oli kotona. Aika pian tajusin, että aika ei ollut vielä kypsä pelkälle nettikaupalle. Löysin Aurajokirannasta hyvin pienen ja edullisen liikehuoneiston Itäiseltä Rantakadulta, ja myymälä avasi ovensa 5.5.2009. Pari vuotta myöhemmin tuli muutto vähän suurempaan toispuol jokkee, ja nyt nykyisessä 200 m2:n huoneistossa Linnankadun ja Puistokadun kulmassa olemme olleet lokakuusta 2014 alkaen.

Yksin en olisi tähän pystynyt. Minulla on ollut onni löytää aina sopiva tiimi, täydennämme hyvin toisiamme. Voinkin huoletta jättää tämän ”neljännen lapseni” välillä myös muiden hoitoon, en ole enää korvaamaton.

Muita merkkipaaluja toiminnan varrella, muuttojen ja henkilökunnan palkkauksen lisäksi, on ollut tukkukaupan aloitus ja laajeneminen, 2018 vuoden yritys Turussa -palkinnon saaminen, sekä syksystä 2017 alkaen Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteista huolehtiminen. Saaristossa veneilevänä olen konkreettisesti nähnyt, miten tärkeää työtä Pidä Saaristo Siistinä ry tekee, ja PSS ry:n tukeminen on minulle henkilökohtaisesti tärkeää. Merkittävä osa Roope-tuotteen hinnasta menee Pidä Saaristo Siistinä ry:lle.

Paljon on virrannut vettä Aurajoessa, valikoimat tulleet ja menneet, ja yritys on pikkuhiljaa kasvanut oman maahantuonnin myötä suuremmaksi. Ja kuten kaikki kolme lastani, on myös yritykseni kasvattanut minua paljon. Joskus usko omaan tekemiseen on ollut koetuksella, mutta sitten on taas tullut sisään uusi asiakas, joka on hokenut minulle ”Ihana kauppa!”, ja antanut minulle uskoa ja luottamusta jatkaa. Kiitos teille!

Toivottavasti olemme onnistuneet, tuoneet teille palan saaristoa?

Turussa 19.1.2024

Arja Kunnasluoto-Gustafsson

kauppias, yrittäjä, toimitusjohtaja, joka paikan höylä

Ocean Spiritin missio on tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua, unohtumattomia ostoskokemuksia ja kestäviä tuotteita, jotka heijastavat merihenkistä elämäntyyliä. Ydinarvomme on loistava asiakaspalvelu, joka ohjaa vahvasti päivittäistä toimintaamme.

Tavoitteenamme on edistää kestävää kehitystä tarjoamalla laadukkaita tuotteita, jotka kestävät aikaa ja kunnioittavat ympäristöä. Pyrimme ylläpitämään korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakas- ja toimittajasuhteita. Uskomme, että aidosti mieleenpainuva asiakaskokemus syntyy monipuolisesta ja kiinnostavasta valikoimasta, joka vastaa asiakkaidemme tarpeisiin.

Upeat, ympäristöystävälliset ja elämänlaatua parantavat tuotteet ovat intohimomme.

Ocean Spirit ei ole pelkästään tuotteiden tarjoaja, vaan haluamme olla osa asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme elämää. Tavoitteenamme on olla aktiivisesti yhteydessä, parantaaksemme valikoimaamme ja toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Pyrimme olemaan vastuullinen työnantaja, kantamaan yhteiskunnallista vastuuta työllistäjänä ja tukemaan yhteisöjä, joissa toimimme.

Yhdessä luomme merkityksellisiä merihetkiä, jotka kestävät eliniän.

Arvomme

 • Asiakkaat: Ensiluokkainen asiakaskokemus
 • Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset tarjoamalla heille ensiluokkaisen asiakaskokemuksen jokaisella kohtaamisella. Kuuntelemme heidän tarpeitaan ja haluamme, että jokainen Ocean Spiritin asiakas tuntee itsensä erityiseksi.
 • Henkilöstö: Vastuullinen työnantaja
 • Ocean Spirit on sitoutunut olemaan vastuullinen työnantaja, joka arvostaa ja tukee henkilöstöään.
 • Kestävä kehitys: Vastuulliset toimittajat, kierrätys ja Pidä Saaristo Siistinä ry yhteistyö
 • Tunnemme vastuumme ympäristöstä ja tulevista sukupolvista. Siksi valitsemme vain vastuullisia toimittajia, edistämme kierrätystä ja olemme ylpeitä kumppanuudestamme Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Yhdessä teemme osamme kestävän tulevaisuuden puolesta.
Batelan kevät/kesä 2024 -mallisto

Tuotteemme

Tervetuloa merikauppa Ocean Spiritiin, merellisten elämäntapatuotteiden kotiin! Olitpa sitten veneilijä, merellisistä tunnelmista nauttiva sisustaja tai kaipaat vain ripausta merellistä tyyliä arkeesi, Ocean Spiritillä on jotain sinulle.

Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu merellisestä elämäntyylistä kanssamme! Olemme Batela ja Sea Club -tuotteiden Suomen maahantuoja. Lisäksi valikoimastamme löydät huolella valittuja tuotteita pienemmiltä kotimaisilta ja ulkomaisilta toimittajilta.

Olemme Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-tuotteiden myynnistä vastaava yritys, ja tilitämme PSS ry:lle 25% jokaisen myydyn Roope-tuotteen hinnasta.

Batelan, Sea-Clubin ja Roope-tuotteiden lisäksi valikoimassamme on mm. Salon Lakkitehtaan hatut, lakit ja pipot, MarineBusiness veneastiat ja teak-kalusteet sekä Barebones lyhdyt ja Makian paidat, hupparit ja lipit. Sisustus- ja lahjatuotteita unohtamatta!

Tarjoamme kestäviä ratkaisuja veneilyyn, kotiin ja mökille. Suunnittelemme valikoimamme huolella huomioimalla niin merihenkisyyden kuin ympäristövastuun.

Sea you soon toivotus emalimukissa.

Asiakkaamme

Ocean Spiritin asiakaskunta koostuu intohimoisista veneilijöistä, mökkeilijöistä, kodin sisustajista ja lahjojen etsijöistä, mukaan lukien yritykset ja monet jälleenmyyjät. Tarjoamme käytännöllisiä ja persoonallisia tuotteita vaatetukseen, sisustukseen ja merelliseen elämäntyyliin. Tuotteet vastaavat asiakkaidemme monipuolisiin tarpeisiin.

Asiakkaamme etsivät laatua, ja arvostavat samalla kohtuullista hintaa. Ocean Spiritin valikoima on suunniteltu tyydyttämään sekä käytännöllisyyden että persoonallisuuden tarpeet. Kausittain vaihtuvat tuotevalikoimamme takaavat, että löydät aina jotain uutta ja inspiroivaa kotiisi, veneeseesi, mökillesi tai lahjaksi.

Ylpeinä voimme todeta, että asiakaspalvelumme on yksi vahvuuksistamme. Pyrimme ylittämään odotuksesi ja tarjoamaan apua valintoihisi saadaksesi loistavan asiakaskokemuksen aina asioidessasi meillä. Ocean Spirit on paikka, missä laatu ja palvelu kohtaavat, tarjoten unohtumattomia elämyksiä merelliseen elämäntyyliin kiintyneille asiakkaillemme.