Hejsan! Jag är Arja, butiksägaren. Jag önskar dig välkommen till havsnära Åbo. Här hittar du många intressanta produkter för kläder, inredning och uteliv.

Min butik här vid stranden av Aura å är ett givande mål för ditt besök i Åbo.

Välkommen ombord!

Arja

Vår butik

Ocean Spirit är en inrednings- och klädbutik som ligger i centrala Åbo, på Linnankatu, och som bjuder in kunderna att njuta av det fantastiska läget vid stranden av Aura å. Butiken erbjuder ett brett sortiment av produkter som ger en maritim atmosfär till både hem och båt.

I sortimentet finns bland annat kläder, båtcontainrar, prydnadsföremål, lampor, sängkläder, kökslinne och sjökort för smidig navigering. Ocean Spirit har allt du behöver för att skapa en maritim atmosfär i din egen miljö.

Till butikens särdrag hör den maritima atmosfären i kombination med Aura ås mysiga strand, vilket skapar en bestående sommarkänsla. Kunderna kan njuta av maritim musik på plats, vilket kompletterar atmosfären och gör shoppingupplevelsen oförglömlig.

Ocean Spirit inbjuder alla som älskar havet och båtliv att upptäcka det breda utbudet av produkter och njuta av den maritima atmosfären. Besök vår butik och prova våra produkter!

Här finns vi

Ocean Spirit Oy Ab

Linnankatu 37b Turku

Ägare Arja Kunnasluoto-Gustafsson

tel. +358 40 761 8484

info@oceanspirit.fi

Öppettider

Måndag till fredag 10:00 - 18:00

Lördag 10:00 – 14:00

Söndag Stängt