Vårt mål

Ocean Spirits mission är att erbjuda förstklassig kundservice, oförglömliga shoppingupplevelser och hållbara produkter som återspeglar en marin livsstil. Vårt kärnvärde är god kundservice, vilket är en stark ledstjärna i vår dagliga verksamhet.

Vårt mål är att bidra till en hållbar utveckling genom att tillhandahålla kvalitetsprodukter som står sig över tid och respekterar miljön. Vi strävar efter att upprätthålla höga nivåer av kundnöjdhet och bygga långsiktiga kund- och leverantörsrelationer. Vi tror att en verkligt minnesvärd kundupplevelse kommer från ett mångsidigt och intressant sortiment av produkter som uppfyller våra kunders behov.

Vi står bakom fantastiska, miljövänliga produkter för en bättre livsstil.

Ocean Spirit är inte bara en leverantör av produkter, vi vill vara en del av våra kunders och återförsäljares liv. Vårt mål är att vara aktivt involverade, att förbättra vårt sortiment och vår verksamhet i enlighet med våra kunders behov. Vi strävar efter att vara en ansvarsfull arbetsgivare, att ta socialt ansvar som arbetsgivare och att stödja de samhällen där vi är verksamma.

Tillsammans skapar vi meningsfulla marina ögonblick som varar livet ut.

Våra värden

  • Kunder: en förstklassig kundupplevelse
  • Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att ge dem en förstklassig kundupplevelse vid varje möte. Vi lyssnar på deras behov och vill att varje Ocean Spirit-kund ska känna sig speciell.
  • Medarbetare: en ansvarsfull arbetsgivare
  • Ocean Spirit har åtagit sig att vara en ansvarsfull arbetsgivare som värdesätter och stöder sina anställda.
  • Hållbarhet: ansvarsfulla leverantörer, återvinning och Keep the Archipelago Clean Association.
  • Vi är medvetna om vårt ansvar för miljön och framtida generationer. Vi är stolta över vårt partnerskap med Håll Skärgården Ren. Tillsammans gör vi vår del för en hållbar framtid.

Våra produkter

Välkommen till Ocean Spirit, hemmet för marina livsstilsprodukter! Vi är importör av Batela- och Sea Club-produkter i Finland. Dessutom hittar du noggrant utvalda produkter från mindre inhemska och utländska leverantörer.

Vi erbjuder också ett brett sortiment av produkter från våra välkända och utvalda leverantörer.

Vi erbjuder också ett brett utbud av produkter från våra egna leverantörer, inklusive Scrooge-produkter, hattar, kepsar och mössor från Salon Lakkitehdas, MarineBusiness båtbeslag och teakmöbler, Barebones-lanternor och Makia-skjortor, huvtröjor och västar.

Vi erbjuder hållbara lösningar för båtliv, hem och stuga. Vi utformar noggrant vårt sortiment med både marin anda och miljöansvar i åtanke.

Oavsett om du är båtmänniska, inredare som gillar nautiska vibbar eller bara behöver en touch av nautisk stil i din vardag, har Ocean Spirit något för dig. Ta en titt på vårt sortiment och låt dig inspireras av den maritima livsstilen tillsammans med oss!

Våra kunder

Ocean Spirits kundbas består av passionerade båtägare, stugentusiaster, inredare och presentköpare, inklusive företag och många återförsäljare. Vi erbjuder praktiska och personliga produkter för kläder, inredning och marin livsstil. Våra produkter uppfyller våra kunders olika behov.

Våra kunder letar efter kvalitet, samtidigt som de uppskattar ett rimligt pris. Ocean Spirits sortiment är utformat för att tillfredsställa både praktiska och personliga behov. Vårt säsongsbetonade sortiment garanterar att du alltid hittar något nytt och inspirerande för ditt hem, din båt eller stuga.

Vi är stolta över att kunna säga att vår kundservice är en av våra styrkor. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och erbjuder hjälp med dina val för att säkerställa att du får en bra kundupplevelse varje gång du gör affärer med oss. Ocean Spirit är där kvalitet möter service, vilket ger oförglömliga upplevelser för våra kunder som brinner för den marina livsstilen.